Parallelle Universums

In je eentje is het geen feestje. Maar waarom is er een feestje? Hoe verklaar je die primaire drang om in het donker samen te komen en verdoofd te worden? Om juist daardoor de grenzen van je leven op te zoeken? Te vluchten? Zoveel energie steekt er in de opbouw en afbouw voor een aantal vluchtige uren feest. Waarom steeds herhalende klanken hopende op iets anders? De gedeelde hang naar herkenning en verrassende vernieuwing. Veilig allemaal dezelfde kleding aan maar binnen de grenzen van mode en hipsterness zo apart mogelijk willen zijn. Iedereen zijn eigen ik binnen de groep neo-hippies. Gaan tot de grens of daar voorbij maar fronsen als belastend beeldmateriaal gedeeld wordt. Daarom hanteer ik mijn ‘zou ik het aan mijn oma kunnen laten zien’- filter. Noem het ethiek, dat schept vertrouwen. Kleine (illegale) feesten verkies ik veelal boven grote geldmachines met muntjes en wc-dames. Op kleine feestjes zijn de uitspattingen puurder. Namen, tijden, plaatsen en data zijn eigenlijk irrelevant. Dit boek laat een fractie van de selectie zien van de meest memorabele feesten die ik meemaakte tussen 2010 en 2018. Laat mijn keuze het filter zijn en stap in dit tijdelijke parallelle universum. Ik wil laten zien waarom we feesten. Hoe mooi het is. Met techno als rode draad.
.
.
.
.
.
.
.

 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Type uw zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven